Blogg

Hjemprodukt>>Blogg>>

oktober 2021

september 2021

august 2021

kan 2021

april 2021

oktober 2020

august 2020

juli 2020

juni 2020

kan 2020

Snakk om noen problemer med SPD-er for overspenningsvern

Kinesisk overspenningsbeskyttende utstyr (SPD) masseproduksjon basert på Dehn, OBO og Citels strukturelle design. Imidlertid, med utviklingen av teknologien og praksis, er akkumuleringen av modent produkt i stadig endring, slik som Dehn, Phoenix, Raycap, OBO, Citel, Hakel, Saltek overspenningsvern, alltid fortsette å komme opp med nye stiler og modeller. Disse endringene gjør ikke bare fasjonable endringer, differensiering, men det er mye av strukturen og funksjonen til optimaliseringen. Men se på de fleste av Kinas SPD-fabrikker, de bruker fortsatt en utdatert strukturell design som OBO-stil

april 2020

Lyn- og overspenningsvern for 5G-basestasjon og mobilnettsteder

Økende etterspørsel etter 5G-teknologi betyr at vi trenger høyere overføringskapasitet og bedre nettverkstilgjengelighet. Nye mobilnettsteder blir stadig utviklet for dette formålet - den eksisterende nettverksinfrastrukturen blir modifisert og utvidet. Det er ingen spørsmål om det faktum at cellesider må være pålitelige. Ingen kan eller ønsker å risikere deres fiasko eller begrensede drift.

Overspenningsvern for elektrisk mobilitet og EV-lader og elektrisk kjøretøy

Med den økende spredningen av elektriske biler og den nye "hurtigladeteknologien" øker også behovet for pålitelig og sikker ladeinfrastruktur. Både de faktiske ladeenhetene og de tilkoblede kjøretøyene i seg selv må beskyttes mot overspenning, ettersom begge har sensitive elektroniske komponenter.

mars 2020

desember 2019

november 2019

oktober 2019

september 2019

Krav til elektriske installasjoner, IET Wiring Regulations, 18. utgave, BS 7671: 2018

Ankomsten av den 18. utgaven av IET Wiring Regulations omformer det regulatoriske landskapet for elektroentreprenører ytterligere. Overspenningsverninnretninger (SPD) er designet for å forhindre elektrisk støt og ha overspenning som skader installasjonens ledningsinfrastruktur.

august 2019

juli 2019

mars 2019

UL 1449 4. utgave Standard for overspenningsvern

Den nylig utstedte UL 1449-standarden for overspenningsbeskyttende enheter for sikkerhet og er den foretrukne standarden for alle vekselstrømspenningsbeskyttelsesanordninger (SPDer). Krav som dekker overspenningsbeskyttelsesanordninger (SPD-er) designet for gjentatt begrensning av forbigående spenningsspenninger som spesifisert i standarden på 50 eller 60 Hz strømkretser som ikke overstiger 1000 V.

februar 2019

november 2018

Overspenningsvern for Led Street Lightings

Surge Protection Device for Led Street Lightings, LED-teknologi har blitt referanse-teknologi for belysning, hovedsakelig på grunn av fire egenskaper: effektivitet, allsidighet, energibesparelser og lengre levetid. Til tross for disse fordelene har teknologien en rekke ulemper: Høyere implementeringskostnader (initialinvestering) og intern elektronikk (LED-optikk og drivere), mye mer komplekse og følsomme for overspenninger enn i tilfelle tradisjonelle lyskilder.

september 2018

Jordbeskyttelse

Den beskyttende ledningsmetoden der metalldelen til det elektriske apparatet (det vil si den metallkonstruksjonsdelen som er isolert fra den strømførende delen) som kan lades etter at isolasjonsmaterialet er skadet eller i andre tilfeller er pålitelig forbundet med lederen og jording kropp. Jordingsbeskyttelsessystemet har bare fase- og nøytrale linjer.

Lynbeskyttelsesutstyr

Lynbeskyttelsesutstyr er gjennom moderne strøm og annen teknologi for å forhindre at utstyr blir rammet av lyn. Lynbeskyttelsesutstyr kan deles inn i strømbeskyttelse, strømbeskyttelsesuttak, antennematersikring, signallynsbeskyttelse, lynbeskyttelsesverktøy, måle- og kontrollsystem lynbeskyttelse, jordpolebeskyttelse.

Overspenningsvern SPD

Overspenningsvern Device SPD er også kalt arrester, Alle overspenningsvern for et bestemt formål er faktisk en slags hurtigbryter, og overspenningsvernet aktiveres innenfor et bestemt spenningsområde. Etter at den er aktivert, vil undertrykkelseskomponenten i overspenningsvernet kobles fra høyimpedansetilstanden, og L-polen vil bli omgjort til lavmotstandstilstand.

august 2018

juli 2018

april 2018