LSP nglindhungi

Kita minangka Piranti Perlindhungan Surge Produsen Asli kanthi merek dhewe lan uga nyedhiyakake OEM lan Potongan layanan.

Kita tetep duwe keahlian lan pengabdian - kanggo entuk manfaat saka para pelanggan, mitra, lan karyawan.

Apa kita nuruti

Piranti proteksi lonjakan (SPD) Lindhungi Aset Sampeyan

Yen sampeyan kepengin dadi agen ing pasar, kita bakal dadi cadangan sing kuwat.

Napa Pilih kita

SUPPORT TECHNIKAL

Kita nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi kualitas dhuwur liwat klompok teknisi. Bantuan dijamin liwat konferensi telpon, E-mail utawa Whatsapp lan Kajaba iku, staf teknis nggawe inspeksi babagan tanduran ing saindenging jagad sing kudu dilindhungi kanthi menehi ukuran ukuran sistem SPD banjur instruksi instalasi lan perakitan sing paling apik. Tim insinyur ngatur sesi pelatihan khusus kanggo tenaga penjualan distributor lan langsung kanggo pelanggan.

LAYANAN PELANGGAN

Pelanggan bisa ngandelake dhukungan teknis sing bisa dipercaya kanggo kabeh, akurasi lan ngurmati kebutuhan sing ketat. Perusahaan kita nindakake ukuran lan desain sistem, kanthi kolaborasi karo para desainer lan insinyur, utamane sing kompleks, lan menehi dhukungan teknis lan komersial.

KUALITAS

LSP minangka perusahaan berorientasi evolusi teknologi, mesthi golek efisiensi lan kualitas ndhuwur.

R&D

Tim kita digawe dening staf sing berkualitas lan berpengalaman, kita nyoba supaya terus maju kanthi inovasi.

Kepiye LSP Ngurus Pesenan Sampeyan

Desain perlindungan serigrafi SPD piranti proteksiA. Sampeyan ngirim ide desain utawa gambar CAD, kita bakal nggawe gambar CDR gratis kanggo sampeyan.
B. Sampeyan tuku gambar grafis CDR saka perusahaan desain lan dikirim menyang kita, kita ngrancang conto SPD miturut gambar CDR sampeyan.
C. Kirimake conto produk, kita nggawe desain sing padha karo sampel kanggo pesenan OEM.
D. Pilih saka sawetara sing ana, kita duwe akeh desain SPD - yen sampeyan seneng desaine, cukup pilih saka galeri utawa hubungi kita kanggo ide desain liyane.

piranti-proteksi-gelombang-kanggo-tes_1Kita bakal nyoba kinerja saben SPD kanggo mesthekake yen memenuhi syarat sampeyan.
Ngumpulake kabeh komponen lan aksesoris menyang produk sing wis rampung ditindakake dening buruh profesional lan pengawas sing mumpuni tanggung jawab kanggo persetujuan produk pungkasan.
Miturut syarat produksi, kabeh tampilan lan fungsionalitas produk kudu lulus inspeksi online 100% dening QC sing mumpuni sajrone proses perakitan.
Sawise mriksa pamriksa produk, kita bakal ngemas barang miturut kabeh kabutuhan. Werna kothak, gulung utawa palet dobel. Kita uga bakal ngirim gambar rinci saben proses kemasan.
Saben persiapan pengiriman ditindakake kanthi pengawasan sing ketat. Kita bakal nyedhiyakake gambar saben langkah proses kalebu foto kontainer sing aman. Amarga pandhuan sing ketat lan pengawasan sing cedhak kapan wae, kita bisa ngilangi kesalahan nalika mbukak barang sampeyan.
Kita bakal menehi kabeh gambar loading, lan tim angkutan sing berpengalaman bakal ngirim kabeh dokumen sawise rampung mbukak.

Apa Klien Ngomongake

Kita wis milih LSP amarga dheweke wis dipercaya banget wiwit dina kaping pisanan. Dheweke duwe staf profesional lan terlatih sing mbantu kita nglacak pesenan lan seneng menehi foto rinci babagan saben produk utawa proses produksi - sing ngidini kita nglacak saben tahapan proses pesen. Kabeh produk dikirim ing skala wektu sing disepakati penting kanggo bisnis.

Shelly Siss, France

Aku golek urusan LSP kepenak banget, kanthi proses supaya maju terus lan teknologi sing apik banget sing digunakake kanggo pabrik produk. Dheweke pancen ahli ing bidange lan mitra sing kuat kanggo bisnis kita.

Anna Ventura, BONGSO SPANYOL

LSP wis nggawe Piranti Perlindhungan Surge SPD wiwit taun 2012. Saben produk duwe kualitas apik lan wis nampa umpan balik positif saka para pelanggan. Matur nuwun!

Erice Herman, CHILE

Yen sampeyan duwe pitakon, dhukungan pelanggan tanggepan cepet kasedhiya kanggo sampeyan.

Update paling anyar