LSP ngajaga

Kami Alat Perlindungan Lonjakan Pabrikan Asli kalayan mérekna nyalira sareng ogé nyayogikeun OEM jeung ODM jasa.

Kami tetep sareng keahlian sareng dédikasi - pikeun kapentingan palanggan, mitra, sareng karyawan kami.

Naon Urang Naha

Alat pelindung lonjakan (SPD) Ngajagi Aset Anjeun

Upami anjeun resep janten agén kami di pasar anjeun, kami bakal janten cadangan kuat anjeun.

Naha Pilih Us

BANTOSAN TÉKNIS

Kami nyayogikeun dukungan téknis kualitas luhur ngalangkungan sakumpulan teknisi. Bantuan dijamin ku konperénsi telepon, E-mail atanapi Whatsapp sareng sajaba ti éta, staf téknis kami ngadamel pamariksaan kana pepelakan di panjuru dunya anu kedah dijagaan khususna nyayogikeun sistem SPD teras instalasi anu hadé sareng paréntah pangumpulan. Tim insinyur ngatur sési pelatihan khusus pikeun gaya penjualan distributor boh langsung ka palanggan.

PALAYANAN PALANGGAN

Palanggan tiasa ngandelkeun dukungan téknis anu dipercaya pikeun sapinuhna, akurasi sareng hormat ketat ngeunaan kabutuhanana. Perusahaan urang ngalakukeun ukuran sareng desain sistem, dina kolaborasi sareng désainer sareng insinyur, khususna anu rumit, sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng komérsial.

kualitas

LSP nyaéta perusahaan anu berorientasi évolusi téknologi, teras-terasan milari efisiensi sareng di luhur sadaya kualitas.

R&D

Tim kami diwangun ku staf anu mumpuni sareng berpengalaman, urang nyobian pikeun salawasna saléngkah payun dina inovasi.

Kumaha LSP Ngurus Pesenan Anjeun

Alat panyalindungan lonjakan desain serigrafi SPDA. Anjeun ngirimkeun ide desain anjeun atanapi gambar CAD anjeun, kami bakal nyiptakeun gambar CDR gratis pikeun anjeun.
B. Anjeun mésér gambar grafis CDR ti perusahaan desain sareng ngirimkeun ka kami, kami mendesain conto SPD numutkeun gambar CDR anjeun.
C. Kirimkeun ka kami sampel produk anjeun, kami ngadamel desain anu sami sareng sampel anjeun pikeun pesenan OEM.
D. Pilih tina kisaran anu aya, kami gaduh seueur desain SPD - upami anjeun resep desain kami, cukup pilih tina galéri kami atanapi ngahubungi kami pikeun langkung seueur ideu desain.

surge-protection-devices-for-test_1Kami bakal nguji kinerja masing-masing SPD pikeun mastikeun yén éta nyumponan sarat anjeun.
Ngumpulkeun sadaya komponén sareng asesoris kana produk réngsé dilakukeun ku pagawé profesional sareng pengawas anu mumpuni tanggung jawab pikeun persetujuan produk akhir.
Numutkeun ka kabutuhan produksi, sadaya tampilan produk sareng fungsionalitas kedah lulus inspeksi online 100% ku QC anu mumpuni salami prosés perakitan.
Saatos pamariksaan produk, kami bakal ngarangkep barang numutkeun sadaya sarat anjeun. Warna kotak, paluér ganda atanapi palét. Kami ogé bakal ngirim gambar lengkep pikeun tiap prosés bungkusan.
Unggal persiapan kiriman dilakukeun dina pengawasan anu caket. Kami bakal nyayogikeun gambar unggal léngkah tina prosés kalebet poto tina wadah anu diamankeun. Kusabab pedoman ketat sareng pengawasan anu caket sepanjang waktos urang tiasa ngaleungitkeun kasalahan dina ngamuat barang anjeun.
Kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya gambar pamuatan, sareng tim angkutan barang anu ngalaman kami bakal ngintunkeun anjeun sadaya dokumén saatos dimuat réngsé.

Naon Klién Ucapkeun

Kami parantos milih LSP sabab aranjeunna parantos dipercaya pisan ti dinten ka hiji. Aranjeunna ngagaduhan staf anu propésional sareng terlatih anu ngabantosan kami pikeun ngalacak pesenan sareng salawasna senang nyayogikeun poto lengkep pikeun unggal produk atanapi prosés produksi - anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalacak unggal tahapan prosés pesen urang. Sadaya produk dikirimkeun dina skala waktos anu disatujuan penting pisan pikeun bisnis urang.

Shelly Siss, Perancis

Abdi mendakan kaayaan LSP pisan nyugemakeun, kalayan prosés urutan anu lempeng pisan sareng téknologi anu hadé anu dipaké pikeun ngadamel produk. Aranjeunna pasti ahli dina bidangna sareng mitra anu mantep pikeun bisnis urang.

Anna Ventura, Spanyol

LSP parantos ngadamel Perangkat Perlindungan Lonjakan SPD kami saprak 2012. Unggal produk parantos kualitas saé sareng nampi eupan balik anu positip ti konsumén kami. Hatur nuhun!

Erice Herman, Chili

Upami anjeun gaduh patarosan, dukungan palanggan réspon gancang kami kanggo anjeun.

Apdet pangahirna