LSP mbrojnë

Ne jemi pajisje mbrojtëse nga mbitensioni Prodhuesi origjinal me markën e vet dhe gjithashtu ofron OEM ODM shërbimeve.

Ne mbajmë me ekspertizë dhe përkushtim - për të mirën e klientëve, partnerëve dhe punonjësve tanë.

Çfarë bëjmë

Pajisja mbrojtëse nga mbitensioni (SPD) Mbroni pasuritë tuaja

Nëse jeni të interesuar të jeni agjenti ynë në tregun tuaj, ne do të jemi kopja juaj e fortë.

NA KONTAKTONI

Pse të zgjidhni na

MBESHTETJE TEKNIKE

Ne sigurojmë mbështetje teknike me cilësi të lartë përmes një grupi teknikësh. Ndihma garantohet përmes telefonit, postës elektronike ose konferencës Whatsapp dhe përveç kësaj, stafi ynë teknik bën inspektime në impiantet në të gjithë botën që duhet të mbrohen duke siguruar kryesisht madhësinë relative të sistemit SPD dhe më pas udhëzimet më të mira të instalimit dhe montimit. Ekipi i inxhinierit organizon sesione trajnimi të dedikuara si për forcën e shitjeve të distributorëve ashtu edhe drejtpërdrejt për klientët.

Shërbimi për klientin

Klientët mund të mbështeten në një mbështetje të besueshme teknike për tërësinë, saktësinë dhe respektimin e rreptë të nevojave të tyre. Kompania jonë kryen përmasat dhe modelimin e sistemeve, në bashkëpunim me dizajnerë dhe inxhinierë, veçanërisht me ato komplekse, dhe ofron mbështetje teknike dhe tregtare.

CILËSISË

LSP është një kompani e orientuar drejt evolucionit teknologjik, gjithmonë në kërkim të efikasitetit dhe mbi të gjitha cilësisë.

R & D

Ekipi ynë përbëhet nga një staf i kualifikuar dhe me përvojë, ne përpiqemi të jemi gjithmonë një hap përpara në inovacion.

Si LSP do të kujdeset për porosinë tuaj

Dizajni i serigrafisë SPD i pajisjes mbrojtëse nga mbitensioniA. Ju na dërgoni idetë tuaja të dizajnit ose vizatimin tuaj CAD, ne do të krijojmë fotografi falas CDR për ju.
B. Ju blini fotografi grafike CDR nga kompania e dizajnit dhe na i dërgoni ato, ne modelojmë SPD mostër sipas fotove tuaja CDR.
C. Na dërgoni shembullin tuaj të produktit, ne krijojmë të njëjtin model si modeli juaj për porositë OEM.
D. Zgjidhni nga diapazoni ynë ekzistues, ne kemi shumë dizajne të SPD - nëse ju pëlqen dizajni ynë, thjesht zgjidhni atë nga galeria jonë ose na kontaktoni për më shumë ide të dizenjove.

pajisjet e mbrojtjes nga mbitensioni-për-provë_1Ne do të testojmë performancën e secilit SPD për t'u siguruar që plotëson kërkesat tuaja.
Montimi i të gjithë përbërësve dhe aksesorëve në produktet e gatshme kryhet nga punëtorë profesionistë dhe mbikëqyrësit e kualifikuar janë përgjegjës për miratimin e produktit përfundimtar.
Sipas kërkesave të prodhimit, të gjithë pamjen dhe funksionalitetin e produkteve duhet të kalojnë 100% inspektim në internet nga QC i kualifikuar gjatë procesit të montimit.
Pas inspektimit të produktit, ne do të paketojmë mallra në përputhje me të gjitha kërkesat tuaja. Ngjyra e kutisë, flluskë e dyfishtë ose paletë. Ne gjithashtu do t'ju dërgojmë fotografi të hollësishme të secilit proces paketimi.
Çdo përgatitje e dërgesës kryhet nën mbikëqyrje të ngushtë. Ne do të sigurojmë fotografi të secilit hap të procesit, duke përfshirë fotografitë e kontejnerit të siguruar. Për shkak të udhëzimeve të rrepta dhe mbikëqyrjes së ngushtë në çdo kohë ne jemi në gjendje të eliminojmë gabimet në ngarkimin e mallrave tuaj.
Ne do t'ju ofrojmë të gjitha fotografitë e ngarkimit, dhe ekipi ynë me përvojë i mallrave do t'ju dërgojë të gjitha dokumentet pasi të ketë përfunduar ngarkimi.

Çfarë thonë klientët

Ne kemi zgjedhur LSP sepse ata kanë qenë shumë të besueshëm që nga dita e parë. Ata kanë një staf profesional dhe të trajnuar plotësisht i cili na ndihmon të ndjekim porositë tona dhe është gjithmonë i lumtur të sigurojë fotografi të hollësishme të secilit produkt ose proces të prodhimit - që na lejon të gjurmojmë secilën fazë të procesit tonë të porosisë. Të gjitha produktet janë dorëzuar brenda shkallëve të rëna dakord është e domosdoshme për biznesin tonë.

Shelly Siss, Francë

Unë gjej që kanë të bëjnë me LSP shumë e kënaqshme, me procesin e porositjes shumë të drejtë përpara dhe teknologji të shkëlqyeshme të përdorur për prodhimin e produkteve. Ata me siguri janë ekspertë në fushën e tyre dhe një partner i fortë për biznesin tonë.

Anna Ventura, SPANJË

LSP ka prodhuar pajisjen tonë të mbrojtjes nga mbitensioni SPD që nga viti 2012. Çdo produkt ka qenë i një cilësie të jashtëzakonshme dhe ka marrë reagime pozitive nga klientët tanë. Faleminderit!

Erice Herman, Kili

Nëse keni pyetje, mbështetja jonë për klientë me përgjigje të shpejtë është këtu për ju.

NA KONTAKTONI

Përditësimi i fundit